Toalettmapper

Toalettmapper
Jeg sydde noen enkle toalettmapper og ga i julegave , 2 til jenter ( behøver vel ikke å si hvilke ;-)   ) og 1 til en gutt .  La oppi litt også da . Mønsteret er fra Lise Bergene , men der er de brukt til å ha sysaker i .

Romjulshilsen

Romjulshilsen
Her kommer en forsinket julehilsen fra meg.
Jeg må også legge til at det er ikke jeg som har laget dette flotte nisseparet , det har Bjørg Nerås gjort . Jeg var så heldig å få de i gave , nissen er fra  venniner og kona er fra mine foreldre . Nissefra heter Yrian og nissemor heter Ylva, de har lapp i ryggsekken sin med navnene sine på.  Kjelken laget min bestefar til meg når jeg var lita .

Nordisk hemmelig venn gave 4

Nordisk hemmelig venn gave 4
Her ene dagen fikk jeg gave fra min 4. hemmelige nordiske venn . Det var et stort nøste Kauni , i nydelige farger , en kylling til å lage    " hestetømmer" av , lakris  og et kort med en koselig julehilsen .
Fargene i garnet passer godt til halsen jeg fikk i 3. gave , dessuten egner det seg godt til toving stod det i kortet. Kanskje jeg skal prøve meg på et par strikka votter .
En flott gave var det iallefall , tusen takk Karine .

Julekort

Julekort
Et helt enkelt , quiltet julekort ble sendt i posten i dag .

Serviettpose

Serviettpose
Denne seviettposen sydde jeg i sommer , mønster og inspirasjon fant jeg her : http://www.liv-toril.no/Quilt/Serviettpose.htm . Dessuten syns jeg å huske at jeg så et mønster i Familien også.
Posen fikk Marit , det skulle egentlig  være en gave til en grillkveld , men det ble etter en sushi aften :-)

Enkel , liten 3kant pung

Enkel , liten 3kant pung
Jeg er Plan-fadder - http://www.plan-norway.org/ - og da kan man sende gaver 2 ganger i året om man vil.
Gavene kan ikke veie mer enn 150 gram og det er jo ikke allverden . På Plan sine hjemmesider , er det også en Planshop , der man kan kjøpe gaver som ikke er over 150 gram. Jeg har benyttt meg av det noen ganger , men nå har jeg sydd en liten trekant pung som jeg skal gi . Tror det går bra om jeg legger til en blyant og et viskelær også .