Nordisk hemmelig venn 3

lavendell hals
Jeg har fått gave fra min svenske hemmelig venn. En aldeles nydelig lavendell farget hals .
Farge og design var mitt i blinken til meg , jeg er kjempefornøyd . Tusen takk til http://rosmyskreativasida.blogspot.com/ ........... tror jeg ........
http://nhv4.blogspot.com/

Veggtepper til aktivitetssenteret

Det går fremover med teppene til jobb , men jeg tror ikke vi rekker å quilte de før jul. På mønsteret  er det 3 rekker med blader og 12 blader i høyden. Vi har 1 rekke med blad og 9 i høyden . Har kommet frem til  at det vil passe best i trappeoppgangene  Det blir 2 tepper i hver at de 3 etg. Jeg skal legge inn skikkelige bilder , når jeg får det , men inntil da får disse mobilkamera bildene gjøre  nytten.
67589-83
67589-841 jobb teppe
Disse 2 er samme teppet , bare tatt med 2 forskjellige mobiler.

Kremmerhus

Kremmerhus
Et vist inntrykk får dere vel av disse kremmerhusene . De har jeg sydd til en bestemor , som skal ha de til sine barnebarn . Det  blir i stedet for julestrømper .

Heklet skjerf

Heklet skjerf
Har brukt samme mønsteret som på de 2 andre skjerfene . En liten forskjell , er at jeg på dette ikke har laget hull til å smette enden igjennom. Tenkte at det kunne holdes sammen med en nål e.l .

Lappeduk til en venninne

løper m/ sirkel
Ideen hentet jeg fra boken  " Lappegaver , raskt, morsomt og enkelt "  av Lise Bergene . I boken var løperen  ( løper i naturlin ) sydd med stjerner og med tanke på julen.
Det er dette mønsteret jeg har brukt til " stjernestund" løperen også  - ligger bilde av den under lappeteknikk , mai.