Ikke noe fyll her


Jeg ble spurt om å lage en gevinst til en basar. Etter å ha sett så mye fint i bestemor/oldemorruter, lot jeg meg inspisrere til å hekle denne puten. På www.garnstudio.com fant jeg et babyteppe som jeg brukte som utgangspunkt. Nå er jeg faktisk ikke sikker på hvilket garn jeg brukte, men skal tro om det ikke var Mandarin Petit...
Bakstykket ble bare heklet av det garnet som jeg hadde igjen.


Puten er noe slunken  og mangler fyll ;-) . Det er fordi jeg skulle sende den i posten og mamma skulle ordne med innerpute.


Gevinster

Husflidslaget skal ha utlodning og da må man jo lage noen gevinster. Klovneposene har jeg tenkt å legge ballonger og diverse oppi.


Denne mangler både snor og innhold, men det skal bli etterhvert.NostalgiSamle på servietter var populært i min barndom, likedan glansbilder og papirdukker. Dessverre har jeg verken papirdukkene eller glansbildene . Når det gjelder glansbilder, har jeg begynt å samle på nytt i voksen alder :-P .Serviettsamlingen min har jeg nå funnet frem igjen og her er noe av den, mesteparten er fra 70-tallet.


Blomster så ut til å være populært.

Jul


MRF


Reklame

Den rosa dåpsservietten oppe til høyre er fra min søsters barndåp i - 74.

Påske

Bursdag/ barneservietter


Disse er mindre enn de andre, tror de ble brukt til kaffeservietter, altså kake og kaffe etter middagen :)Gjenbruk


Norges Husflidslag er 100 år nå i 2010. Møre og Romsdal har valgt " gjenbruk" som tema i den forbindelse. På vårt møte i Vestnes husflidslag hadde vi besøk av husflidskonsulent Randi Hole, som viste lysbilder og fortalte om gjenbruk og som det nå heter, redesign. Den som ønsket det kunne lage seg et armbånd av sykkelslanger og tova ullkuler. Hvis det blir til at jeg lager flere, skal jeg lage litt mindre kuler og legge ulla annerledes, så alle fargene komme bedre frem.