Ny nettbutikk : LAPP og LITT

Eli og jeg har åpnet  en liten nettbutikk , her selger vi lappestoff og diverse utstyr. Vi har såvidt begynt , men butikken vil bli oppdatert etterhvert . VELKOMMEN innom : http://www.lappoglitt.no/


Enkel duk

brun og grønn duk
For leeeeenge siden kjøpte jeg en stoffpakke fra http://www.northernquilts.no/zen/ , men den ble liggende ,  for da stoppet det litt opp og jeg ante ikke hva jeg skulle sy. Omsider fikk jeg sydd denne duken og til slutt ble den quiltet , satt på lukkekant og lagt på kjøkkenbordet . Som dere kanskje kan se , har jeg lagt til et par firkanter med en annen brunfarge , fikk akkurat litt for lite stoff i det som var i pakken.
brungrønn nærbilde

Pay It Forward

har jeg meldt meg på , flere som har lyst å bli med ? Dette er hva det går ut på :

Ved å melde meg på har jeg satt meg villig til å gjennomføre dette:

"Jeg vil sende en håndlaget gave til de 3 første personene som legger igjen en kommentar med ønske om å delta i PIF utvekslingen. Jeg vet ikke hva gaven vil bli enda og du får den kanskje ikke i morgen eller uken etter.. men du vil motta den innen 364 dagar, det lover jeg! Det eneste du trenger å gjøre i retur, er å "Gi det vidare" ved å love det samme på din egen blogg".


Jeg kom over PIF i Halaissa sin blogg  ( http://halaisa.blogspot.com/ ) og syns det så spennende ut , og tenkte dette har jeg lyst til .
image175

21 Sokkeoppskrifter

Sokkeoppskrifter
Dette heftet har jeg kjøpt og det er kjempeflott . Det er så mange fine sokkeoppskrifter rundt omkring , men stort sett på engelsk . Endelig er det noen som har gjort noe med det  og nå har jeg 21 sokkeoppskrifter på norsk .
Boken anbefales og du får kjøpt den her : http://strikkestua.blogdrive.com/