Godt å være ferdig i god tid......

67589-62
med påskeløperen . Siden det er til neste påske jeg skal ha den og ikke den som var ..... *plystrer og ser en annen vei * .
nærbilde
Jeg fant mønsteret i  " Quiltemagasinet " , den er quiltet for hånd rundt  kurven og i hver kurv har jeg quiltet en rose. Så er det blomsterranker rundt rammen.

Stor ananasblokk

Stor ananasblokk
Jeg er så heldig å ha flere gode hjelpere. En av de er Lars Ove , i helgen har han nesten snekret ferdig uteboden min. Som en liten takk for hjelpen fikk han denne løperen . Det er en stor ananasblokk som er sydd på papir , fant blokken på internett. Duken er quiltet på maskin .


Bjermelandsetra

Bjermelandsetra
Her er det like før vi er fremme ved kassen på Bjermelandsetra . Friskt og fint å gå i kveld , litt yr i luften.

Nordisk Hemmelig Venn pakke 2

67589-45
Denne  flotte pakken fikk jeg med Min Hemmelige Venn  : håndkle , servietter, duftlys ( lavendel ....mmm ) , garnnøste og et koselig brev. Skulle nesten tro hun hadde vært og kikket på badet mitt , der nye håndklær er  mangelvare og  fargen passet perfekt .
Garnet var av merket Rowan 4 ply soft , mykt og deilig , passer til pulsvarmere står det i brevet.
Tusen hjertelig takk , Elisabeth.
http://nhv4.blogspot.com/

Duk med roser

67589-44
Noen år gammel denne duken , men flittig i bruk . Det er heklet roser , men jeg vet ikke om det er så godt å se . Hadde vel hatt godt av litt stivelse og en runde med strykjernet ....Mønsteret er fra Solberg hefte nr 29 .


Dale - Gudbrands gard

Dale - Gudbrands gard
Jeg og mamma har hatt en kjempeflott helg på Dale-Gudbrands gard. Egil og May-Britt sørget for at vi ble tatt godt vare på . Dessverre ble bildene jeg tok av hotellet og området rundt  mørke , så jeg legger ikke ut de. Vi har vært både på Aulestad og på Maihaugen , på lørdagskvelden var det grilling.


Arbeidslivet tar på

Arbeidslivet tar på
  Sindre , minste tanteungen min  , er med pappa´n sin og kjører gravemaskin. Men det er hardt å være liten arbeidskar , han sovnet  der han stod =)

Nakkepute

Nakkepute
I fjor sydde jeg meg en nakkepute, den skulle jeg bruke på  badestranda ,hadde jeg tenkt .  Men den gang ei ! Det var ikke sommer her i fjor  :-(    I år har jeg heldigvis fått brukt den flere ganger . Stoffene er de samme som jeg har i 2 veggtepper .