Skopose & skopose

skopose2
En gang i tiden var jeg med på et hjerteblokkbytte ( http://ingeranne.sprayblogg.no/1174388754_dette_er_blokkene_jeg.html ) . Med jevne mellomrom har jeg tatt frem hjertene og sett på de , uten at det har blitt til noe mer . Nå har jeg endelig en plan for de og har begynt å sette den ut i livet.  Jeg hadde tenkt å sy noe av alle før jeg la de ut , men som vanlig kan det  ta sin tid . På noen av hjertene stod det navnet på den som hadde sydd det.  Tror du ikke jeg glemte å notere meg det  ,før jeg jeg satte i gang å sy .Skulle det være noen der ute i bloggverden som drar kjensel på et hjerte - så må du gjerne gi lyd fra deg . Disse 2 hjertene ble til pynt på hver sin skopose  .
skopose1

Pompadur...pompador...pompadour...

pompadurspl
Jeg har sydd slik pomp......  Den er ikke så grell fargene i det virkelige liv og i det virkelige liv skal den brukes til å ha plaster i , gnagsårplaster ! Der er jeg storforbruker av rang - dessverre :-p

Jeg har kastet meg på den grønne bølge

handlenett2
Et helt enkelt handlenett , sydd av lin og bomull. Det er vrangsydd og ikke noe hokuspokus, en liten pyntesøm øverst for å holde foret på plass . Vatt har jeg brukt i bomullsstoffet og i hankene , for de ville jeg ha myke og gode å bære med . Ble nesten litt for mye av det gode der , litt " kavasamt " å sy de på . Jeg  har ikke  mønster til dette ,men hatt  god hjelp fra Eli . Størrelsen på nettet ble til  etter  størrelsen på linen  som jeg hadde, ferdig mål  er ca H 46 cm ( har brettet inn bunnen ) B 42 cm.
handlenett3

Yo man ...... eller kanskje Jo-jo

jojo
Vår tids jo-jo er må vel dette sies å være ...... på en måte..... . Uansett , det jeg vil frem til er at vi nå på www.lappoglitt.no , har fått inn jo-jo maker  i flere størrelser og utforminger , i tillegg til de ordinære runde har vi også hjerte og blomster.  2 nye mønster av AnnaKa har vi også fått inn , " søndagsløper " og  " Hekseliv " . VELKOMMEN

Sommerfugler skal det være

karis labb
Til Kari har jeg strikket labber med sommerfuglmønster . Jeg behøver vel nesten ikke å si hvor jeg fant mønsteret , men altså : Vigdis Marie Design  ( det ligger link til siden hennes lengre nede ) . Hun har kalt dette mønsteret  "Fly away ! " . Sisu garn og p # 3.
hndarbeid 011

Til en ung herremann

knut oles labb
Ja, jeg holder nå på med mitt , strikker labber ( sokker ) . Disse er strikket i Regia på p # 3 . Mønsteret heter "Yarn aboard ! " og er tatt fra heftet jeg kjøpte fra Vigdis Marie Design .
nrbilde knut oles labb