Regnbuesokker

regnbuesokker
Sindre ( 5 år ) har selv tatt ut garn , eller farger rettere sagt , til disse spreke labbene.  Jeg holder meg til sokkeoppskriftboken min  og disse kalles for "checkers!" , 3 rett - 3 vrang i 6 omg. så motsatt. Holder meg til det samme garnet og pinnene også . Enten Sisu eller Regia ( husker ikke og jeg har rotet vekk magebeltet ) , pinnestr. husker jeg den er # 3.

På tide

hndarbeid 008
Ja, det er vel på tide at denne løperen ble ferdig . Husker jeg ikke helt feil ,  var det  vel i fjor sommer jeg begynte på den. Når jeg så omsider tok løperen  frem igjen , var det bare quilting og lukkekant som stod igjen - og det var fort gjort . Skjeiv logg-cabin blokkene er sydd på papir , quilting i " grøfta" og fargene er valgt utifra tantes spisebord og teglsteins vegg ( siden det er hun som skal ha løperen :-)   )

tantes skjev logcabin nrbilde
Kan jo gjøre et forsøk på å legge inn  bilde av løperen i bruk .
hndarbeid 009


" Nå er det jul igjen , nå er det jul igjen .......

julekle
..... nei, det er ikke sant , nei det er ikke sant ."  Jeg kunne bare ikke vente helt til jul med å vise frem dette . Dere skjønner , det var en gang i tiden jeg trodde jeg kom til å sy dette jule/pyntehåndkleet . Startet optimistisk og det var det ! Brodering er nok ikke min greie ,nei , sydde feil på både den ene og andre måten . Vet ikke hvor mange år det har ligget knapt halvferdig i en skuffe . En dame på jobb var så snill å gjøre det ferdig for meg , Hurra og takk . P.s skal finne frem strykjernet til jul altså.
juleklenrbilde

Du gjør dagen min bedre

du gjør dagen min bedre

" Ville hedre noen fordi de lyser opp hverdagen min! KLEM Denne blomsten med disse ordene gir jeg til mine 10 som gjør dagen min bedre. "
Enda en pris til meg ! Tusen takk for den http://ingliss.blogspot.com/ . Jeg gir denne videre til : http://fargerike.blogspot.com/ , http://haldis-quilteblogg.blogspot.com/ , http://blogg.hobbyboden.com/livtoril/ ,

http://timotei-timotei.blogspot.com/ . Ikke ble det 10 stykker selv om  det er  mange flere jeg kunne gitt denne prisen til . Daglig , og av og til flere ganger om dagen,  er jeg innom mange blogger  . Værsegod til dere som er innom bloggen min , prisen er til dere også .