Sun Bonnet Sue & Overall Billy

Sun Bonnet Sue & Overall Billy
Tro det eller ei  , gryteklutene til Nina er ferdig ! Det var kun litt quilting og lukkekanten som stod igjen . Kan si det sånn at de har blitt liggende siden ..siden ......... en gang ........


Årstider

4 årstider
Dette er et veggteppe altså , det ligger på gulvet kun til fotografering.
Det svarte stoffet har små prikker i mange farger , men det kommer ikke frem her .Selve blokken fant jeg i en bok ,men det var ikke oppgitt mål og inch. Så  noen ganger føltes det som om jeg tok opp igjen mer enn jeg sydde !  Teppet har min søster , Ellbjørg , fått .
Mette fant på navnet  : " sommer, vinter , høst og vår "
Må legge til at det er ikke av nyere dato dette heller , husker ikke helt om det var i fjor eller året før jeg laget det .


Bestillingsverk

Bestillingsverk
Dette teppet henger i kantina på jobb ,  Aktivitetssenteret. Vi fikk en forespørsel fra driftsleder om vi kunne tenke oss å sy et veggteppe . Der var vi lett å be :-) .  Det er mange som har vært med på å lage dette , noe som var veldig kjekt . Selve teppet er sydd på papir men quiltingen sendte vi inn for å få gjort. Det er quiltet med mangefarget tråd i kaffekopp mønster. Dessverre kommer ikke quiltingen frem på dette bildet. Av stoffrestene sydde vi bordbrikker og 2 løpere.
I Vestnesavisa nr 19 - onsdag 10 mai 2006 - står det en artikkel og flere bilder av dugnadsarbeidet.


Et hjerte av stål........

Et hjerte av stål........
Jeg er medlem i Vestnes husflidlag og der er det lagt opp til forskjellige aktiviteter . En januarkveld  var tema      " tatersløyd / luffarsløyd "  .Gjorde et tappert forsøk jeg også , resultatet ble nå som dette , hadde ikke helt taket på det .  Mye fint som kan lages av ståltråd , for den som har materiale og redskaper på sin side :-)" Gutta boys "


Det er Leif Ivar og Robin André som er " gutta boys " , 2 flinke tantegutter som har laget gryteunderlag og brødfjøl til meg . Dette bruker jeg rett som det er og best som det er .