Det er ikke til å tro

award kreativ blogger
men denne flotte prisen fikk jeg av Oddruns fargerike .   Mange tusen  takk   :-))))  Å bøye seg i støvet og motta pris er en ting  - å dele den ut videre er noe helt annet . Det mangler ikke på kandidater det er nå sikkert  ! Jeg har valgt å gi den videre  til de  siste som jeg har lagt til på blogglisten min . Værsegod Muskat , Inger Lise´s blogg ,Karins Quilt og Tiriltunge. Dessverre er  det enkelte blogger jeg ikke får lagt inn kommentarer på - Karins quilt er en av de .Hvis noen av dere andre er innom henne - og har anledning - hadde det vært fint om dere gir henne beskjed om prisen . Takk .

Håndleddtrim

mettes sokker
Her er et nytt eksemplar sokker fra http://vigdismariedesign.com/blog/ strikkebok.
De heter " Rosa Rugos " , men ikke så mye rosa disse da siden Mette ønsket seg svart . Garnet det er enten Sisu eller Regia . Det er fin trening for håndleddet mitt å strikke og jeg er straks i gang med flere sokker.  Fargene på nederste bildet stemmer ganske godt med virkeligheten . En gang i fremtiden bør jeg nok investere i digitalt kamera , men enn så lenge får jeg klare meg med mobilen - og få min søster til å ta bilder når det passer slik.
nrbilde mettes sokker

Pay It Forward med en veske

tones veske
I oktober ble jeg med på på Pay It Forward . Tone meldte sin intresse og her er det jeg laget til henne . En poseveske i blått og med rosa for. Stoffene er fra www.lappoglitt.no mens mønsteret er det samme som jeg har brukt før , fra Quiltemagasinet. Det lønner seg å dra vesken godt sammen ved hankene for da spriker den ikke . Godt mulig det blir sydd flere posevesker  ;-)
for i tones veske

På`an igjen

katrines sokker
Joda ,sakte men sikkert går det fremover . Nå kan jeg kjøre bil , sy på symaskin og strikke . Disse sokkene holdt jeg på med når jeg brakk håndleddet og nå har jeg gjort de ferdig. Husker ikke helt hvilket garn det er, men oppskriften er fra heftet som jeg kjøpte av vis2vas. Nå har sokkene havnet i Gudbransdalen ,men jeg skal se om jeg ikke når i de , så jeg får tatt et bedre bilde. Hadde vært fint om jeg fikk frem det fine hullmønsteret. OG så vil jeg si tusen takk for hilsener =)  Jeg " pumper jern " på harde livet , strekker , bøyer og har stål i ben og armer - iallefall i armen  :-)