NQF 2009

bilde008
på søndagen var jeg på kurs med en koselig dame som heter Nancy Eriksen. Der skulle vi sy koffertlapp og det var håndsøm. Ja, så langt kom jeg , bare resten igjen :-)
skann0014

5 blokker sydde og leverte jeg til blokklotteriet . Det ga full uttelling ! jeg var så heldig å vinne et blokkteppe og her er det: img1438


Så kan jeg jo vise frem utfordringsteppet mitt . Det ble ferdig til slutt og fikk navnet " hurramegrundt" . Både jeg , Magnhild og Eli fikk stilt ut teppene våre på medlemsutstillingen. Litt synd at ikke historien bak fulgte med også. På søndag oppdaget jeg at det stod feil navn ved siden av mitt . Ikke noe stort problem, Inger Lise korrigerte jeg raskt til Inger Anne .
skann0013

Strikking og sånt

bilde003
Pulsvanter og pannebånd er strikket i Sandnes Alpakka ,p # 3,5 . Mønsteret er fra www.garnstudio.com

bilde002
*                       *                           *                            *                          *                    *

bilde001
Denne halsen fant jeg hos www.bentemor.com/blogg/  Jeg har strikket også denne i Sandnes Alpakka og på p # 3,5. Hvor mye jeg la opp husker jeg ikke !
Håper settet varmer, for 50 årsjubilanten som fikk det er en varm og sprudlende dame :-)

En utfordring

Finn mappe nr. 6 og bilde nr. 6 og legg det ut i bloggen din..

Har   Inger Lise utfordret meg til å gjøre , men saken er den at jeg har ikke digitalt kamera. Jeg har derfor ikke så mange mapper og bilder på min pc. Derfor fjusker jeg litt og velger meg ut et bilde jeg kan legge ut her .
tresfjord
Utsikt utover Tresfjorden .
Nå er utfordringen din ;-)


" Kreativ blogger "

1.Vinneren kan kopiere denne logoen til hans/hennes side

2.Lag en link til han/henne du fikk linken fra

3.Nominer minst 7 blogger

4.lag link til disse bloggene på bloggen din
5 Legg igjen beskjed på bloggen til de nominerte
........og de nominerte er.........

Bedre sent enn aldri sies det .  Det har ikke vært så my blogging i det siste . Nå vil jeg iallefall takke  Inger Lise    for denne flotte prisen . Jeg tror de fleste har fått den allerede , så jeg deler den med de som ser innom her .