Dette er blokkene jeg fikk i hjerteblokkbytte :

hj.blokk4hj.blokk3hj.blokk2hj.blokk1
Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med de enda , vi får se ..... stadig nye planer og ideer . Det rosa hjertet nest nederst til høyre , er det min syvenninne som har laget . Vi satt sammen og sydde hjerteblokker , og når hun fikk blokker i bytte , lå 2 av mine der  :-)

Hjerteblokkbytte

Jeg meldte meg på hjerteblokkbytte hos http://www.lappeteknikk.no/  . Jeg fikk tilsendt  hjertestoffet som går igjen i alle blokkene her . Nå har jeg mottat 8 blokker  , som jeg skal vise bilde av en annen dag ,og her er de jeg sendte fra meg :
hjerteblokkbytte4hjerteblokkbytte 3hjerteblokkbytte 2hjerteblokkbytte 1

Quiltet veggtepper

67589-107
Her er veggbildene og de fleste av sydamene . Nå henger de 2 og 2 i trappeavsatsene på jobb - ja , teppene og ikke sydamene altså !  Så nå må de som skal opp i etasjene på Aktivitetssenteret ,gå trappen og ikke ta heisen :-) . Teppene har hengt der en god stund nå , men jeg har ventet på å få tak i bilder . Skal se om jeg ikke kan få ordnet med nærbilder også.

Det er ikke jeg

Utrolig !
som har brodert dette helt utrolig flotte bildet . Det er det min kollega Rigmor , som har gjort . Ikke bare det , men hun skal gi det vekk  også ! Veggbildet skal være gevinst - på en basar - går jeg da utifra . Det blir vel kanskje noen trøndere som stikker av med dette , siden det er der det skal utloddes . Tar jeg ikke mye feil heter bildet "skapelsen" , men jeg er ikke helt sikker .