Mobilveske


Tantejenta Mette hadde spart til ny mobil og til jul sydde jeg en mobilveske til henne. Enkel og grei, målene er tilpasset mobilen.


Alt må ha en bakside :-D

Strikket halsvarmer


Tema på første husflidslagsmøte etter jul, var denne strikka halsvarmeren. Idé fra http://juliannesmith.wordpress.com/
Moro og rask å strikke, så denne gangen ble jeg ferdig også :-) Garn : Alfa, p # 7
Min svigerinne og mamma´n til ei lita prinsesse , fikk den, så nå matcher mor og datter :-)

Til ei lita prinsesse


Rosa må det være. Jeg har strikket kåpe til minste tantejenta. Mønster: Mix barn, fra Sandnesgarn, hefte 0910 barn. Garn : Alfa , P#  6 og 7.
Dette er ikke bare mitt verk, Magnhild måtte tre til og maske sammen på skuldrene og mamma måtte sy i ermene. Jammen meg godt med god hjelp :-) Tusen takk .

Her også måtte mamma  tre støttende til. Det gikk greit å strikke legg ene veien, men ikke for alt i verden om jeg fikk det til den andre  :-DSokker


Et nytt par fra  http://vigdismariedesign.com/blog/ sokkebok. Jeg prøvde å ta nærbilde av mønsteret, men det ble så utydig.

Dukkeklær til salgs

Jeg har en venninne som syr flotte dukkeklær til Babyborn dukke. Skriv i  kommentarfeltet  hvis du er intressert. Pris står under hvert bilde -  porto kommer i tillegg. Fargene kan også variere noe fra bildene.

Kjole, cape, bukse og hatt  kr 175,-

Kjole m/ cape kr 135,-

Dåpskjole m/ lue 150,-

Bunad : skjorte, kjole, forkle, cape, lue  kr 250,-


En gang i tiden

Gikk jeg på noe som het " husstelllinja" på videregående, ikke fordi jeg var intressert i husstell, men fordi det var noe jeg måtte ha for å komme inn på andre skoler. På timeplanen stod diverse håndarbeide, noe som jeg ikke hadde den helt store gløden for, men NOE måtte jeg jo gjøre. En duk til spisebordet, floramønster, 12 blomstermotiv, mønster fra    " Alt om håndarbeide" fra 1979 , påtegnet mønster, moulinegarn ........ * sukkogstønn* . Ved skoleårets slutt var duken halvferdig og den ble lagt laaaaaaaaaaaaangt vekk. Under en opprydding sa jeg den kunne kastes på bålet, for jeg kom aldriiii til å ta i den igjen. I sommer kom mamma med noe hun hadde funnet på mørkeloftet, en plastpose med en halvferdig i duk i ! Sånn endte det med 2 av motivene :
Julegave til mamma ;-)  ny løper på salongbordet.
Jeg har tatt ut farger og lagt planer for 2 nye motiv, det skal bli en løper til meg selv.