Har dere sett det ?

100041
At det er dødningeskaller på dette stoffet ? Trodde det var bare blomster og blad jeg ! Helt til noen gjorde meg oppmerksom på både duer og " skaller " .  Og så har jeg lært meg å legge inn lenker på bloggen min - ja, for det var nå Så vanskelig  *lol* .  Skal jeg spørre om tilatelse først ??? eller ......  Er ikke helt inne på skikk og bruk her.  Vel , jeg har tatt sjansen å gjøre det heeeelt av meg selv  ( iallefall nesten helt av meg selv . )

" Garden of love "

garden of love
Det kan ta sin tid med meg og planene er mange underveis . Dette er vel et sånt lite stichery andre syr under dagsrevyen mens jeg bruker noen måneder .  Av alle mine planer skulle det bli en liten veggquilt og jeg skulle bruke sommerfuglknappene mine fra Amerika på . Det skulle henge i et lite hjerteoppheng ( det ser du på Lappoglitt , under utstyr ) . Så ble det en ny bestemmelse , brettbrikke skulle det bli ......... eller forresten kanskje jeg skal bruke det på en veske .....  nei , en pompadur..........   Ja , hvem vet hva det blir til  ,  ikke jeg :-P
Mønsteret er fra " hugs´kisses "

Bare en liten forsmak

ddningeskaller
på hva som blir lagt ut på www.lappoglitt.no

* Smask *

frosk
Jeg har kyssa´n  ! Heldigvis ble han verken til en prins eller padde , for han er så lekker slik han er  -
Både foran og bak  ;-)
frosk 001

Klovner

klovner
Se dette morsomme stoffet jeg har vært så heldig å få med http://karillat.blogspot.com/
Snakk om å være raus og snill .  Det med et fint klovnekort også , det pynter opp på kjøleskapsdøra.

Jeg har lært

sokker m. hullm.
å strikke hullstrikk og det var som de sa  : ikke vanskelig :-)   Dette er et mønster fra sokkeboken jeg har kjøpt tidligere  http://ingeranne.sprayblogg.no/1191271505_21_sokkeoppskrifter.html  Det heter Easy lace 1 og var veldig kjekt å strikke , jeg har blinket meg ut det neste jeg skal prøve meg på også. Garnet er Fabel , godt å strikke med og godt å bruke.
sokker med hullm?nst.

Tror ikke de kommer til å fryse på ørene med disse

ellbj. lue

Min søster fikk en strikket lue til jul , kanten rundt og blomsten er heklet, noen perler er det også inni der . Den er strikket i Alfa garn , pinner nr 7 , mønsteret fant jeg i et Sandnesgarn hefte som heter Tilbehør. Det samme gjelder for min svogers lue , her er det Sindre på 4 år som er lue modell.
ronnys lue


Julegaver

magnhilds skjerf
Noen fikk et heklet skjerf til jul ..... mens andre fikk spisebrikker
spisebrikker
Det er litt vanskelig å se ,men det mørke stoffet , er nr 100004 fra vår nettbutikk www.lappoglitt.no
Ellers er det brukt lyse / beige stoff av forskjellig slag. Skjerfet er forresten heklet i Lanett og det er samme mønster som jeg har brukt  før - fra Garnstudio.

Godt Nytt År

nytt?r2008
Og takk for det gamle  , med hilsener, inspirasjon og mange timer med surfeglede - på nett og ikke på brett.