Strikket pute

Strikket pute
Strikket en pute til en av mine tantejenter . Det er  5 rette og 5 vrange , pinner nr 10 og tykt garn - husker ikke hva det heter. Jeg vant garnpakken på et husflidslagmøte , det har vært liggende ganske så lenge , men når jeg omsider satte i gang  så gikk det fort.

Tøfler

tøfler i bruk
Dette er tøfler jeg har laget til en bekjent av meg , håper de faller i smak . De var enkle å hekle / strikke , varme og gode er de også. Tøflene er laget i Eskimo garn , tykt og godt. Mønsteret fant jeg på Garnstudio sine hjemmesider . 
tøfler

Nye stoff :-)

Nye stoff :-)
Det skjer ikke så mye på bloggen min for tiden , men jeg tenkte  , jeg kan vise dere disse stoffene jeg kjøpte i dag. De er kjøpt på " Syskrinet  AS " på Molde . Jeg falt pladask og angrer på at jeg ikke kjøpte flere , men jeg skal til Molde igjen på tirsdag ......

Ta en titt

innom denne siden : http://elisblogg.abcblogg.no/     Der vil dere se bra bilder av kaffekopp teppet som vi laget til kantina på jobb. + bilder av det andre jobbteppet . Det  kommer mer etterhvert .......

" Grøss og gru "

grøss og gru
Dette tøffe stoffet fikk jeg med Magnhild til jul , sammen med en del annet snadder. Hun kjøpte det  i Amerika når hun var der i høst . Det bare MÅ brukes til et halloween prosjekt .

GODT NYTT ÅR

GODT NYTT ÅR