Nålebrev

I husflidslaget var tema  nålebrev og for en gangs skyld ble jeg ferdig med noe .Enkelt og greit , ullfilt ( tror jeg ) , delene er sydd sammen med knapphullsting. Jeg har satt på en pynteknapp og brukt trykknapper til å lukke det med.
Praktisk med en liten lomme.
Dukkeklær til salgs

Jeg har en venninne som syr flotte dukkeklær til Babyborn dukke. Skriv i  kommentarfeltet  hvis du er intressert. Pris står under hvert bilde -  porto kommer i tillegg. Fargene kan også variere noe fra bildene.

Kjole, cape, bukse og hatt  kr 175,-

Kjole m/ cape kr 135,-

Dåpskjole m/ lue 150,-

Bunad : skjorte, kjole, forkle, cape, lue  kr 250,-


Bare for å ha sagt det,


det er ikke jeg som har sydd disse fine dukkeklærne. En bekjent av meg er rasende flink til å  sy de flotteste dukkeklær. Jeg har fått lov til å legge ut disse bildene på bloggen min.
bilde0323


" Nå er det jul igjen , nå er det jul igjen .......

julekle
..... nei, det er ikke sant , nei det er ikke sant ."  Jeg kunne bare ikke vente helt til jul med å vise frem dette . Dere skjønner , det var en gang i tiden jeg trodde jeg kom til å sy dette jule/pyntehåndkleet . Startet optimistisk og det var det ! Brodering er nok ikke min greie ,nei , sydde feil på både den ene og andre måten . Vet ikke hvor mange år det har ligget knapt halvferdig i en skuffe . En dame på jobb var så snill å gjøre det ferdig for meg , Hurra og takk . P.s skal finne frem strykjernet til jul altså.
juleklenrbilde

17.mai sløyfe

17.mai sl?
I år blir det hjemmelaget 17.mai sløyfe , siden bunaden har krympet så mye i skapet , får man slå til med noe annet  :-))) . Grindvev var tema i husflidlaget  og tusenkunstner  http://heleneh.sprayblogg.no  var det som lærte oss det .
p.s Nordmørsbunad til salgs

Tøfler

tøfler i bruk
Dette er tøfler jeg har laget til en bekjent av meg , håper de faller i smak . De var enkle å hekle / strikke , varme og gode er de også. Tøflene er laget i Eskimo garn , tykt og godt. Mønsteret fant jeg på Garnstudio sine hjemmesider . 
tøfler