Endelig ferdig.

Grytekluter heklet etter oppskrift fra http://olavas.blogspot.com/

Dette mønsteret er fra ei bok jeg har .

Snakk om at enkelte (små) ting tar lang tid!


Selges

Jeg har bestemt meg for å selge denne. Ponchoen er heklet i garnet Sisu. Jeg har brukt den 2-3 ganger og da med belte, men det er jo valgfritt. Om ønskelig kan jeg sende den i posten etter at pengene har kommet inn på konto ,  Kr 475,-


Hekla grytekluterHer er et knippe grytekluter jeg har hekla, ikke alle er helt ferdige på dette bildet, det er noen som mangler kant rundt.
Disse lekre hjertene fant jeg oppskrift på hos http://olavas.blogspot.com/
Disse er fra en bok jeg har ,  " Hekling "  Mona Kristensen.Dette ble et elendig bilde, tatt i mørket med mobil, de er mye sprekere i fargen. Denne oppskriften er fra Sandnes garn julehefte 0713.

*Alle gryteklutene er heklet dobbel og i Mandarin petit, heklekrok # 3,5.


Ikke noe fyll her


Jeg ble spurt om å lage en gevinst til en basar. Etter å ha sett så mye fint i bestemor/oldemorruter, lot jeg meg inspisrere til å hekle denne puten. På www.garnstudio.com fant jeg et babyteppe som jeg brukte som utgangspunkt. Nå er jeg faktisk ikke sikker på hvilket garn jeg brukte, men skal tro om det ikke var Mandarin Petit...
Bakstykket ble bare heklet av det garnet som jeg hadde igjen.


Puten er noe slunken  og mangler fyll ;-) . Det er fordi jeg skulle sende den i posten og mamma skulle ordne med innerpute.


Heklet lue


Heklet baggy lue , garn : Eskimo. Men så var det mønsteret da.... husker ikke helt...

Innleid modell for anledningen, eieren er noen år eldre og jente.
Etterlysning


Her er et lite knippe grytekluter og noen av eldre dato. Min mormor har heklet noen av de , 70-tallet er lett igjenkjennelig på fargene. Jeg lurrer på om noen vet hvor man kan finne oppskrifter på gryteklutene som så ut som en kjole, event, med et dukkehode på. Likedan er jeg intr.i oppskrift på dorullholderkjole / - dukke.

Frem og tilbake


Ferdig , Ferdig, FERDIG :-D Det er ikke til å tro at noe så enkelt skal ta så lang tid . For ikke å snakke om alle gangene jeg har heklet feil og måtte rekke opp igjen.Heklet 10 cm og måtte rekke opp 12 ..... igjen og igjen.Det er et enkelt og greit mønster fra Sandnes hefte tema07 , poncho & sjal.Jeg har heklet det i Lanett på heklekrok #3. Det var et bestillingsverk fra min søster, som vil bruke det til bunaden sin ( nordmørsbunad).... og ellers håper jeg :-)
sjal1


En skilpadde går i land


Fant  mønster på denne på www.garnstudio.com  sine sider , Jeg har heklet den i Mandarin Petit på heklekrok # 3,5 . Et dåpsbarn fikk den  , sammen med en annen gave - men den var ikke hjemmelaget .

Hjerter og kremmerhus

heklet hjerte
Disse hjertene var i www.garnstudio.com sin julekalender. Mens kremmerhusene fant jeg i bloggen til Maritabk.   http://blogg.hobbyboden.com/maritabk/index.php.
kremmerhus

Rosettskjerf

rosettskjerf
På søndag heklet jeg dette rosettskjerfet .Jeg  har ikke fått tak i knapp å sette i , men det skal bli. Så er det bare om å gjøre , å greie å dandere det rundt halsen - slik som på bildet i Dalegarnheftet nr 179. Ara Dalegarn er brukt til de orange rosettene og det brune garnet rundt er Eskimo. Håper det ikke klør alt for mye ........

Julegaver

magnhilds skjerf
Noen fikk et heklet skjerf til jul ..... mens andre fikk spisebrikker
spisebrikker
Det er litt vanskelig å se ,men det mørke stoffet , er nr 100004 fra vår nettbutikk www.lappoglitt.no
Ellers er det brukt lyse / beige stoff av forskjellig slag. Skjerfet er forresten heklet i Lanett og det er samme mønster som jeg har brukt  før - fra Garnstudio.

Uten mål og mening

hekling av ruter
Det er altså disse som er uten mål og mening . Det er samme mønster som skjerfet jeg har heklet  tidligere. Enkelt og greit mønster både å hekle og ta med seg .  Hva det skal bli til aner jeg ikke enda , men godt mulig dette blir til et skjerf også  - eller flere.  Ble noe vel hissig de rustrøde rutene på bildet , de er en tanke bedre  " live" .
Ellers så er det andre planer på gang her , men det skal jeg komme tilbake til .

Heklet skjerf

Heklet skjerf
Hekling er lett og greit håndarbeid å sitte med . Jeg har heklet meg et skjerf , mønster fra  http://www.garnstudio.com  Det lyse garnet fikk jeg i Nordisk Hemmelig venn gave . Det er  Rowan og for et garn ! helt utrolig godt. Det ble litt lite med det ene nøstet så derfor er den petrolblå i tillegg , det er Lano.

Heklet tøfler

Heklet tøfler
Dette er samme mønster og garn - bortsett fra den øverste kanten - som de blå tøflene . Det var meningen at de skulle være tombolagevinst , men så ble den ene større enn den andre ! Så jeg vet ikke jeg .....

Mette´s poncho

Mette´s poncho
En av tantejentene hadde så lyst på poncho  .Mønsteret er fra Sandnes poncho & sjal , tema 07 barn / voksne . Den er heklet i Juvel  og fargene har hun tatt ut selv .

Heklet skjerf

Heklet skjerf
Har brukt samme mønsteret som på de 2 andre skjerfene . En liten forskjell , er at jeg på dette ikke har laget hull til å smette enden igjennom. Tenkte at det kunne holdes sammen med en nål e.l .

Pynteskjerf

Pynteskjerf
Disse er heklet i Mandarin Petit og Kitten Mohair ,
mønseret fant jeg i et Sandnesgarn hefte - mix dame.


Duk med roser

67589-44
Noen år gammel denne duken , men flittig i bruk . Det er heklet roser , men jeg vet ikke om det er så godt å se . Hadde vel hatt godt av litt stivelse og en runde med strykjernet ....Mønsteret er fra Solberg hefte nr 29 .


Heklet hatt

67589-50
I dag skinner solen fra skyfri himmel , deilig. En hatt med blomster er jo mer sommerlig enn pulsvarmere.
Fant oppskriften på denne i " Gjestal hekledesign " , tror den er heklet i Gjestal bomull sport.
Det ble heklet en del hatter for en tid tilbake , har 2 tantejenter som gjerne vil ha og bruke .
Men akkurat denne er min da ;-)


Poncho

Poncho
Poncho heklet i Sisu garn . Jeg begynte på denne i fjor i ferien min og gjorde den ferdig i år , i ferien !
Jeg har ikke brukt 1 år på den altså , hvis noen tror det . For jeg hadde 2. ferien i fjor og 1. i år , det blir bare 11 mnd. det ..... så det så ......... hrm....


heklet brikke

heklet brikke
Planen var å hekle 2 slike brikker , men det ble det ble med denne ene. Forresten så er det ganske så vanlig , at det ikke blir noe av alle planer og ideer !  :-)