Perler, hemp og giveaway

Ble så fristet når jeg så de tøffe armbåndene som denne damen lager. Får håpe at vinnerlykken slår inn :-)

Sjekk her : http://ellemellegiraff.blogspot.com/2011/07/min-frste-giveaway.html


Giveaway :-D hos re:signert

Stikk innom bloggen til Re:signert , det er absolutt verdt turen. Nå har hun giveaway også, her har man muligheten  til  bla å  vinne denne boken. Signe selv har vært bidragsyter. http://resignert.blogspot.com/2011/05/giveaway-villa-bakkan-til-leseglede-for.html


NostalgiEn gammel kommode etter mine besteforeldre, i øverste skuff ligger glansbildesamlingen.
Speilet er også etter mine besteforeldre.

På kommoden ligger en gammel bibel og sangbok, som er fra min mormors side av familien.

I denn kurven ved siden av er serviettsamlingen fra barndommen.

Kurven etter bestemor blir brukt til å oppbevare blader og magasiner i.

Dette bordet laget min far en gang i sin ungdom.

Symaskinen er fra min farmor.

Her ligger gamle grytekluter som min mormor har heklet.


Løperen er etter min farmor og koppen som henger ved siden av har vært farfars.

Gamle minner er står fremme på hyllen også.

Ikke er jeg interiørblogger og ikke kan jeg ta bilder - det kan man jo se :-) . Men sånn tar jeg vare på og oppbevarer minner og ting fra min slekt og familie.
Anbefales :


stikk innom her og se alt det tøffe de lager, nå har de give away også :)

http://putegeriljaen.blogspot.com/


GOD JUL


Ønsker alle som tar turen innom en riktig God Jul. Det skal bli litt oppdateringer i romjulen og utpå nyåret :)


jule-gi-bort

Denne bare måtte jeg bli med på, sjekk her da : http://dilldallsaant.blogspot.com/feeds/posts/default

Jeg syns de julestrømpen er så fantastisk fine
NostalgiSamle på servietter var populært i min barndom, likedan glansbilder og papirdukker. Dessverre har jeg verken papirdukkene eller glansbildene . Når det gjelder glansbilder, har jeg begynt å samle på nytt i voksen alder :-P .Serviettsamlingen min har jeg nå funnet frem igjen og her er noe av den, mesteparten er fra 70-tallet.


Blomster så ut til å være populært.

Jul


MRF


Reklame

Den rosa dåpsservietten oppe til høyre er fra min søsters barndåp i - 74.

Påske

Bursdag/ barneservietter


Disse er mindre enn de andre, tror de ble brukt til kaffeservietter, altså kake og kaffe etter middagen :)Gjenbruk


Norges Husflidslag er 100 år nå i 2010. Møre og Romsdal har valgt " gjenbruk" som tema i den forbindelse. På vårt møte i Vestnes husflidslag hadde vi besøk av husflidskonsulent Randi Hole, som viste lysbilder og fortalte om gjenbruk og som det nå heter, redesign. Den som ønsket det kunne lage seg et armbånd av sykkelslanger og tova ullkuler. Hvis det blir til at jeg lager flere, skal jeg lage litt mindre kuler og legge ulla annerledes, så alle fargene komme bedre frem.


Bunaden min


Litt fakta : Nordmørsbunad, ny av fjoråret, min 2. og siste bunad!
Jeg har ikke sydd den selv, det er det en flink sydame som har gjort.

Til heder og verdighet igjen

Denne puten ble hentet ned fra mørkeloftet og frem i lyset. Jeg mener å huske at den er fra 70-årene en gang. Det var også en mørkerød pute, men den har dessverre gått tapt - hvis det da ikke skjer et juleunder og den dukker opp igjen.

En utfordring

Finn mappe nr. 6 og bilde nr. 6 og legg det ut i bloggen din..

Har   Inger Lise utfordret meg til å gjøre , men saken er den at jeg har ikke digitalt kamera. Jeg har derfor ikke så mange mapper og bilder på min pc. Derfor fjusker jeg litt og velger meg ut et bilde jeg kan legge ut her .
tresfjord
Utsikt utover Tresfjorden .
Nå er utfordringen din ;-)


" Kreativ blogger "

1.Vinneren kan kopiere denne logoen til hans/hennes side

2.Lag en link til han/henne du fikk linken fra

3.Nominer minst 7 blogger

4.lag link til disse bloggene på bloggen din
5 Legg igjen beskjed på bloggen til de nominerte
........og de nominerte er.........

Bedre sent enn aldri sies det .  Det har ikke vært så my blogging i det siste . Nå vil jeg iallefall takke  Inger Lise    for denne flotte prisen . Jeg tror de fleste har fått den allerede , så jeg deler den med de som ser innom her .

Så heldig har jeg vært

awardfraingerlise mustseeblogaward1
Selv om det har vært lite aktivitet på bloggen min i det siste , har jeg vært så heldig å få en pris fra http://ingliss.blogspot.com/ . Tusen takk til deg og denne prisen sender jeg videre til alle og enhver. Jeg har mine daglige runder innom mange blogger og lar meg fortsatt imponere og inspirere. For tiden har jeg ørten tusen prosjekter på gang , Noen av de må vel bli ferdige etterhvert :-)))

Du gjør dagen min bedre

du gjør dagen min bedre

" Ville hedre noen fordi de lyser opp hverdagen min! KLEM Denne blomsten med disse ordene gir jeg til mine 10 som gjør dagen min bedre. "
Enda en pris til meg ! Tusen takk for den http://ingliss.blogspot.com/ . Jeg gir denne videre til : http://fargerike.blogspot.com/ , http://haldis-quilteblogg.blogspot.com/ , http://blogg.hobbyboden.com/livtoril/ ,

http://timotei-timotei.blogspot.com/ . Ikke ble det 10 stykker selv om  det er  mange flere jeg kunne gitt denne prisen til . Daglig , og av og til flere ganger om dagen,  er jeg innom mange blogger  . Værsegod til dere som er innom bloggen min , prisen er til dere også .


Det er ikke til å tro

award kreativ blogger
men denne flotte prisen fikk jeg av Oddruns fargerike .   Mange tusen  takk   :-))))  Å bøye seg i støvet og motta pris er en ting  - å dele den ut videre er noe helt annet . Det mangler ikke på kandidater det er nå sikkert  ! Jeg har valgt å gi den videre  til de  siste som jeg har lagt til på blogglisten min . Værsegod Muskat , Inger Lise´s blogg ,Karins Quilt og Tiriltunge. Dessverre er  det enkelte blogger jeg ikke får lagt inn kommentarer på - Karins quilt er en av de .Hvis noen av dere andre er innom henne - og har anledning - hadde det vært fint om dere gir henne beskjed om prisen . Takk .

Blogg

brukket arm
og håndarbeidspause   :-/

PRISUTDELING

Prisutdeling fra Lillemy

Tusen takk til FARGERIKE  for prisen . Så var det å gi den videre da og det er ikke bare enkelt  ! For det er så utrolig mye bra og mange flotte blogger . Daglig er jeg på bloggrunder på nettet og lar meg imponere. Jeg vet ikke hvor mange , det er meningen jeg skal gi prisen videre til . Men slik gjør jeg det : prisen går tilbake til Fargerike og til ARBEIDSPLASSEN  ( http://irismarie.blogspot.com/ )

* Smask *

frosk
Jeg har kyssa´n  ! Heldigvis ble han verken til en prins eller padde , for han er så lekker slik han er  -
Både foran og bak  ;-)
frosk 001

Godt Nytt År

nytt?r2008
Og takk for det gamle  , med hilsener, inspirasjon og mange timer med surfeglede - på nett og ikke på brett.

GOD JUL

nisse

Tja.....

belte
Vi laget belte på husflidlaget i går , men jeg får ikke til å ta skikkelig  bilde av det .  Ikke engang de skjeve sømmene mine kommer frem ;-p Men moro var det og svette ble vi - og ferdige  ! Og det er det jo ikke hver gang jeg blir .
Et par pulsvarmere har det også blitt , de er det noen som har ønsket seg .
blågrå pulsvarmere

Prisen setter jeg pris på

Det er en pris til koselige blogger som du liker å besøke, så moro og overraskende!
you make me smile
You make me smile :-))) Denne prisen har jeg blitt tildelt av http://ingliss.blogspot.com/ , tusen takk.
Det er ikke enkelt å sende  denne videre  - ikke fordi det ikke er kandidater , men det er så utrolig mange gode kandidater / bloggere. Jeg har et utall blogger jeg er innom daglig , det er så mye kreativt og flott å se på .
Jeg gjør en liten vri og sender prisen videre til mine venner og kjente i Vestnes husflidlag , værsegod damer :
http://heleneh.sprayblogg.no
http://tones.sprayblogg.no/
http://elisblogg.abcblogg.no/
http://laistokk.blogspot.com/

Nå har jeg sendt prisen videre , så lar jeg det være opp til damene om de vil sette den på peishylla , på kontoret , på utedoen eller......


Jeg må lære meg å legge inn linker på en annen måte , men inntil noen setter meg på skolebenken får det bare bli sånn.


Pay It Forward

har jeg meldt meg på , flere som har lyst å bli med ? Dette er hva det går ut på :

Ved å melde meg på har jeg satt meg villig til å gjennomføre dette:

"Jeg vil sende en håndlaget gave til de 3 første personene som legger igjen en kommentar med ønske om å delta i PIF utvekslingen. Jeg vet ikke hva gaven vil bli enda og du får den kanskje ikke i morgen eller uken etter.. men du vil motta den innen 364 dagar, det lover jeg! Det eneste du trenger å gjøre i retur, er å "Gi det vidare" ved å love det samme på din egen blogg".


Jeg kom over PIF i Halaissa sin blogg  ( http://halaisa.blogspot.com/ ) og syns det så spennende ut , og tenkte dette har jeg lyst til .
image175

GOD PÅSKE

God P?ske
Jeg vil ønske dere alle en riktig God Påske . Samtidig benytter jeg anledningen til å si tuuuuuuusen takk,  for kommentarer , råd og tips, tilbakemeldninger og inspirasjon  som jeg har fått siden jeg laget meg blogg for 1 år siden . Denne lekre grønne påskekyllingen , er det tantegutten Sindre ( snart 4 år ) som har laget i barnehagen.

Det er ikke jeg

Utrolig !
som har brodert dette helt utrolig flotte bildet . Det er det min kollega Rigmor , som har gjort . Ikke bare det , men hun skal gi det vekk  også ! Veggbildet skal være gevinst - på en basar - går jeg da utifra . Det blir vel kanskje noen trøndere som stikker av med dette , siden det er der det skal utloddes . Tar jeg ikke mye feil heter bildet "skapelsen" , men jeg er ikke helt sikker .

Nålfilting

Nålfilting
På mandag var det  nålfilting som stod på programmet til husflidslaget . Vel, vel jeg har nå gjort et forsøk . Det ble noe tynt , men de kan sikkert festes på en tovet veske f.eks.

Ta en titt

innom denne siden : http://elisblogg.abcblogg.no/     Der vil dere se bra bilder av kaffekopp teppet som vi laget til kantina på jobb. + bilder av det andre jobbteppet . Det  kommer mer etterhvert .......

GODT NYTT ÅR

GODT NYTT ÅR

Romjulshilsen

Romjulshilsen
Her kommer en forsinket julehilsen fra meg.
Jeg må også legge til at det er ikke jeg som har laget dette flotte nisseparet , det har Bjørg Nerås gjort . Jeg var så heldig å få de i gave , nissen er fra  venniner og kona er fra mine foreldre . Nissefra heter Yrian og nissemor heter Ylva, de har lapp i ryggsekken sin med navnene sine på.  Kjelken laget min bestefar til meg når jeg var lita .

Nordisk hemmelig venn gave 4

Nordisk hemmelig venn gave 4
Her ene dagen fikk jeg gave fra min 4. hemmelige nordiske venn . Det var et stort nøste Kauni , i nydelige farger , en kylling til å lage    " hestetømmer" av , lakris  og et kort med en koselig julehilsen .
Fargene i garnet passer godt til halsen jeg fikk i 3. gave , dessuten egner det seg godt til toving stod det i kortet. Kanskje jeg skal prøve meg på et par strikka votter .
En flott gave var det iallefall , tusen takk Karine .

Epletre

Epletre
lekkert ...


Nordisk Hemmelig Venn pakke 2

67589-45
Denne  flotte pakken fikk jeg med Min Hemmelige Venn  : håndkle , servietter, duftlys ( lavendel ....mmm ) , garnnøste og et koselig brev. Skulle nesten tro hun hadde vært og kikket på badet mitt , der nye håndklær er  mangelvare og  fargen passet perfekt .
Garnet var av merket Rowan 4 ply soft , mykt og deilig , passer til pulsvarmere står det i brevet.
Tusen hjertelig takk , Elisabeth.
http://nhv4.blogspot.com/

Dale - Gudbrands gard

Dale - Gudbrands gard
Jeg og mamma har hatt en kjempeflott helg på Dale-Gudbrands gard. Egil og May-Britt sørget for at vi ble tatt godt vare på . Dessverre ble bildene jeg tok av hotellet og området rundt  mørke , så jeg legger ikke ut de. Vi har vært både på Aulestad og på Maihaugen , på lørdagskvelden var det grilling.


Arbeidslivet tar på

Arbeidslivet tar på
  Sindre , minste tanteungen min  , er med pappa´n sin og kjører gravemaskin. Men det er hardt å være liten arbeidskar , han sovnet  der han stod =)

Nakkepute

Nakkepute
I fjor sydde jeg meg en nakkepute, den skulle jeg bruke på  badestranda ,hadde jeg tenkt .  Men den gang ei ! Det var ikke sommer her i fjor  :-(    I år har jeg heldigvis fått brukt den flere ganger . Stoffene er de samme som jeg har i 2 veggtepper .


sol og sommer

sol og sommerNHV - pakke ...... hurra

NHV - pakke ...... hurra
Jeg har for første gang meldt meg på Nordisk Hemmelig Venn . Når jeg kom hjem fra ferie lå denne pakken og ventet på meg . 2 nøster med et kjempemykt og deilig garn - Kauni 100 g - 1 nøste Bumbo , 2 merker  : " home made " og " my ... design " + et kort .
Tuuusen takk , kjempefin gave ..........som jeg har fått med Charlotte
http://nhv4.blogspot.com/

Et hjerte av stål........

Et hjerte av stål........
Jeg er medlem i Vestnes husflidlag og der er det lagt opp til forskjellige aktiviteter . En januarkveld  var tema      " tatersløyd / luffarsløyd "  .Gjorde et tappert forsøk jeg også , resultatet ble nå som dette , hadde ikke helt taket på det .  Mye fint som kan lages av ståltråd , for den som har materiale og redskaper på sin side :-)" Gutta boys "


Det er Leif Ivar og Robin André som er " gutta boys " , 2 flinke tantegutter som har laget gryteunderlag og brødfjøl til meg . Dette bruker jeg rett som det er og best som det er .


Engelen Arild

Engelen Arild
Dette er Arild , en trofast engel , som har vært en del av familien i nærmere 3 år. Han begynner å bli litt slitt , vingene er ikke slik som de engang var , men han er like god for det. Det er Mette ( 9 1/2 år ) som har laget og døpt han.


vevd matte

vevd matte
En av fordelene med å flytte , er at man må rydde opp i sine eiendeler - som har en tendens  til å hope seg opp igjennom årene. Bla. klær , som  av en eller annen merkelig grunn ikke passet lenger  :-)  :-(  .    Min kollega Lise vever matter  (... er det dialekt  ? ..... heter det filleryer ? )   Hun fikk en søppelsekk  med avlagte klær og jeg var så heldig å få denne matten / filleryen tilbake . Jeg syns matten ble kjempefin på kjøkkenet .

Disse 2 ....

Disse 2
...... holdt påske eggene varme . Det er Katrine som har laget de til bestemor.


Puh...

Puh...
I dag gikk jeg og Kari på Skorgenes setra , vi kom oss nå opp. Det har ikke vært for mye trim turer i det siste ........


Første innlegg

Velkommen til min blogg!