" Regner det på presten , drypper det på klokkeren "


Magnhild var i Gøteborg på Nordisk Quiltetreff 2009. Med seg tilbake hadde hun" bygaver" i form av fine postkort og sneller med quiltetråd.
Selv tok hun med seg hjem  1.premien og seieren i konkurransen : Bygge broer. Magnhild deltok i  " Tradisjonell klasse " . Et flott teppe som det ligger mye arbeid og mening bak , " Quilteterapi- Quiltere syr det sammen" er navnet på det.
Lørdag 20.juni kl.11.00 - 16.00, er det mulighet for å se teppet "live". I forbindelse med QUIPdagen ( quilt in public), blir det utstilling på frivillighetssentralen på Vestnes. Husflidslaget og lappegruppa står bak arrangementet. Det vil bli utstilling og demonstrasjon , salg av kaffe, kaker og lappestoff.
VELKOMMEN

Kommentarer:
Postet av: Haldis

Hei! Takk for tipset, kanskje eg skal heim da. Har ikkje bestemt når vi reiser neste gang, det skal foregå ting her og om veret tillater det. Lappeklubben her vil gjerne komme til Vestnes neste vår. Håper de kan ha utstilling og eit lite kurs til oss da. Har snakka litt med Magnhild om det. Kan dette vere noko vi kan få til? Seng finn vi over fjorden, så kan det gå over to dagar.

12.06.2009 @ 17:45
URL: http://haldis-quilteblogg.blogspot.com
Postet av: Mitt Fargerike

Det hadde vert artig å ta ein tur over fjorden og sjå kva som rører seg på Vestnes sida, trur ikkje eg har noko på tapetet den dagen. Er det langt å gå frå hurtigbåtkaia?

14.06.2009 @ 20:18
URL: http://fargerike.blogspot.com/
Postet av: Elin

Her var det mye fint å se. Tror jeg lenker deg til min blogg

25.06.2009 @ 11:11
URL: http://elinssystue.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9457696